Не кожна на таке наважиться: 55-річна Матвєєва показала фото з ванної – не всім дано і не всі розуміють

Новини

55-річна Надія Матвєєва не соромиться з’явитися перед публікою такою, як є. Зірка “Все буде добре” поділилася емоціями під час відпочинку у заміському готелі.

Надія Матвєєва наважилася показати фото з ванної

Зірка “Все буде добре” телеведуча Надія Матвєєва, яка у своєму Інстаграмі ділиться всім, що відбувається в її житті, вирішила провести вихідні в готелі на узбережжі Десни. Гарні атмосферні фото вже з’явилися у її мікроблозі. На одному зі знімків знаменитість знялася у ванній кімнаті, відразу після душу. На ній був тільки махровий халат та рушник. Перше, що впадає у вічі – це повна відсутність косметики та фільтрів. На цьому фото з ванної не закінчилися – вже на наступному кадрі 55-річна Матвєєва з’явилася у відображенні дзеркала майже на повне зростання.

Надія Матвєєва наважилася показати фото з ванної
Надія Матвєєва наважилася показати фото з ванної

Також вона показала гарний краєвид із вікна на заході сонця, свій вишуканий десерт із запеченою грушею та фото з прогулянки берегом Десни. Однак не все було гладко. На одному з кадрів Матвєєва зняла, як прямо над її готелем пролітають ворожі безпілотники, що викликало в неї гнів і страх.

“У кожного з нас сповнений своїми справами та відчуттями, сподіваннями, бажаннями та страхами. Запам’ятала злість, коли знімала…”, – написала у коментарі Матвєєва.

З ким провела телеведуча свій фінальний вихідний жовтня, вона не уточнила.

Нагадаємо, що вже більше трьох років знаменитість зустрічається з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Їхнє знайомство відбулося ще задовго до війни на вечірці у спільних знайомих. Що дивно, молодий бойфренд не знав, що Надія Матвєєва — відома телеведуча.

Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка
Надія Матвєєва пояснила, чому обрала молодшого чоловіка

За своєю діяльністю він не цікавився шоубізнесом, тому, коли друзі розповіли, що його нова знайома дуже популярна в Україні, для нього це стало сюрпризом. У розмові з журналістами Надія Матвєєва зізнавалася, що її коханий не публічна особистість і чітко обмежує свій особистий простір, тож досі так і не з’явився з нею на жодному заході з нею. Мало того, в Мережі навіть немає його фотографії, на якій видно обличчя.

Rate article