“100 тисяч доларів”: травесті-діва Монро зізналася, скільки коштує її життя у столиці

Новини

Відома українська блогерка Монро розповіла, скільки грошей має завдяки своєму YouTube-каналу. Вона зізналася, що тотальної економії в її житті більше немає.

Монро розповіла скільки витрачає на життя у столиці

Травесті-діва Монро відкрито розповіла про своє життя в Києві, свої фінансові звички та доходи від ведення YouTube-каналу. Вона розкрила суму, що потрібна їй для комфортного проживання в столиці.

Монро поділилася своїм досвідом у відвертому інтерв’ю для OBOZ.UA, де розповіла про те, як змінилися її пріоритети та спосіб життя. Головним джерелом доходу для неї став її YouTube-канал. Нещодавно діва отримала “срібну кнопку” за 100 тисяч підписників. Вона не приховує, що це стало для неї приємною несподіванкою.

Монро розповіла скільки витрачає на життя у столиці
Монро розповіла скільки витрачає на життя у столиці

За словами блогерки, утримувати себе в столиці України непросто, і витрати на проживання в Києві складають не менше 40 тисяч гривень на місяць. Крім того, артистка зазначила, що має витрачати гроші не тільки на власні забаганки. На утриманні телеведучої 79-річна мама та кішка. Також, Монро допомагає своїй подрузі, яка виховує маленького сина.

Вона зізнається, що навчилася знаходити баланс між ощадливістю та задоволенням своїх бажань. Раніше вона економила буквально на всьому, але зараз такої потреби не має. Тепер вона бачить гроші лише як ресурс, а не як мрію. Телеведуча впевнена, що не матиме грошей більше, ніж буде потрібно, проте зізнається, що наразі не отримує достатньо для комфортного життя.

“Якщо мені в якийсь момент надійде 100 тисяч доларів, я перелякаюся, бо не буду знати, що з ними робити”, – відверто зізнається блогерка.

Монро розповіла скільки витрачає на життя у столиці
Монро розповіла скільки витрачає на життя у столиці

Вона намагається відкладати частину своїх заробітків, аби мати фінансову подушку на випадок непередбачуваних ситуацій, проте, як зізнається сама артистка, глобальних цілей для великих витрат у неї немає.

Rate article