Такого дешевого рецепта пампухів ви ще не бачили: треба просто заварити 6орошно окропом і підсмажити 1 хв

Новини

Важко знайти щось дешевше, аніж ці пампухи, адже для їх приготування знадобляться лише  борошно, окріп та олія. А на вигляд та смак виходить щось неймовірно дивовижне.

Пампухи з заварного  тіста на олії

Вам знадобиться:

250 мл води;

300 г борошна;

0,5 ч.лож. солі;

1 скл. олії.

Щоб приготувати пампухи за цим рецептом, поставте пательню на середній вогонь. Влийте в неї склянку води. Всипте сіль та перемішайте. Коли вода закипить, вогонь вимкніть і всипте борошно. Ретельно перемішайте масу силіконовою лопаткою.

Перекладіть борошняну суміш у глибоку миску й дочекайтеся, поки повністю прохолоне. Після цього замісіть заварні крихти руками, щоб вийшло еластичне тісто. Коли буде готове, накрийте та дайте відпочити 20 хвилин.

blank

Дошку присипте борошном. Викладіть тісто. Розрівняйте руками круглячок й розріжте на 16 однакових шматочків. З кожного сегмента сформуйте кульку, легенько присипавши борошном. Розкачайте качалкою корж діаметром близько 10 см.

Розігрійте сковорідку. Влийте в неї багатенько олії. Викладайте по одному наші пампухи. Коржик повинен плавати в жирі. Він почне високо підійматися й підрум’яниться з одного боку. Через 45 секунд переверніть його на інший бік і підсмажте ще приблизно стільки ж часу.

blank

Готові пампухи викладайте на широке блюдо дуже акуратно, щоб вони не стиснулися, адже в середині в них порожнеча. Вироби виходять незвичайної форми, хрумкими й дуже смачними.

Тож сніданок чи перекус вийде ситним, до того ж, як бачите, дуже бюджетним. Завжди можете скористатися рецептом, коли з фінансами туго, а домашніх треба чимось нагодувати. Просто майте запас борошна та олії, і все буде гаразд.

Rate article