“Осінь – пора нововведень”: ведучі 1+1 Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук змінили зачіски

Новини

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Падалко, Таран, Мосейчук показали нові зачіски

Марічка Падалко

Телеведуча-старожилка з 2002 року вела на 1+1 програму “ПроСпорт”. За 4 роки пішла на підвищення й стала ведучою ТСН. Мала ще кілька авторських програм на телебаченні. Нині волосся у Марічки стало значно коротшим, аніж було раніше.

Марічка Падалко показала нову зачіску

Зник чубчик, стало видно вушка, оскільки за них знаменитість закидає прядки з лоба. Довжина невелика. Волосся у Падалко не зовсім рівне, але вона його в будні не виправляє прасочкою, як робила це раніше.

Лідія Таран

На 1+1 ведуча прийшла у 2009 році. Вела “Сніданок з 1+1”, ТСН, “Я люблю Україну” та інші телепроєкти. Ліда подобалася глядачам своєю стриманою красою та надмірною серйозністю. Після повномасштабного вторгнення Таран із донькою від Андрія Доманського виїхала до Франції.

Лідія Таран показала нову зачіску

Там уже встигла здобути додаткову вищу освіту й кардинально змінити імідж. Якщо в Україні Лідія мала хвилясте волосся до плечей, то нині значно зменшила довжину, випрямила прядки, а кінчики загортає назовні, як справжня француженка.

Наталія Мосейчук

Ведуча працює на 1+1 з 2006 року. Спочатку вели випуски новин ТСН, потім перейшла на ток-шоу “Право на владу”. Нині пані Наталія розвиває власний Ютуб-проєкт. За ці 18 років кілька разів кардинально змінювала імідж.

blank
Наталія Мосейчук показала нову зачіску

Мало хто пам’ятає Мосейчук із прямим волоссям довжиною до плечей. Адже зараз відома жінка носить зовсім іншу стрижку, яка відкриває вушка та лоб знаменитості. Чубчика немає, але м’які прядки, якщо їх не притримувати, вільно спадають на обличчя блогерки.

Rate article