“Це мій вибір”: 19-річна Маша Полякова відкрито розповіла, як зіркова мама ставиться до її стосунків з хлопцем

blank Новини

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Донька Олі Полякової прокоментувала свої стосунки з хлопцем

Маша Полякова, старша донька відомої співачки Олі Полякової, нещодавно дала відверте інтерв’ю для Люкс ФМ, де розповіла про свої стосунки з бойфрендом. 19-річна блогерка та початкова співачка розповіла, що вони разом з хлопцем вже близько восьми місяців і, здається, їхні стосунки набирають серйозних обертів.

Маша Полякова зізналася, як мама ставиться до її стосунків з хлопцем
Маша Полякова зізналася, як мама ставиться до її стосунків з хлопцем

Її обранець працює в сфері IT, але Маша жартує, що й сама точно не розуміє, чим він займається. Дівчина з посмішкою зазначила, що хлопець натискає кнопочки на комп’ютері, і з цього щось виходить. Це звучить весело, але схоже, що її хлопець добре розбирається в своїй роботі, адже сфера IT-технологій не терпить дилетантів.

Маша також натякнула, що її бойфренд при грошах, адже нещодавно він придбав нову квартиру, в якій вони планують жити разом. Це дійсно серйозний крок для пари, адже не кожен у такому віці може дозволити собі придбати житло.

Маша Полякова розповіла про свої стосунки з хлопцем
Маша Полякова розповіла про свої стосунки з хлопцем

Крім того, Маша розповіла, що вона вже давно знайома з батьками свого хлопця, які працюють лікарями. Проте, незважаючи на те, що пара разом уже майже рік, їхні батьки ще не знайомі між собою. Це здається трохи незвичним, але в кожної родини свій підхід до таких питань.

Що цікаво, Маша майже не обговорює свої стосунки з мамою Олею Поляковою. Хоча в них із мамою стосунки схожі на дружні, вони не обговорюють деталі особистого життя. Маша розповіла, що її мама вважає: кожен повинен вчитися на власному досвіді. Оля переконана, що донька повинна сама набити свої “шишки” в житті та зрозуміти, що для неї є правильним.

Маша Полякова розповіла, що зіркова мама думає про її бойфренда
Маша Полякова розповіла, що зіркова мама думає про її бойфренда

Нагадаємо, що не так давно й сама Оля Полякова розповідала, що переживала кризу в стосунках з чоловіком.

Rate article