Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

Новини

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

Олег Скрипка і Сергій Бабкін посивіли та постаріли

Олег Скрипка

Ми звикли бачити Олега Скрипку дуже активним й рухомим. На своїх концертах він і хвильки не встоїть на місці – то співає, то танцює, то віртуозно грає на різних музичних інструментах, то зривається й біжить просто у глядацьку залу.

Олег Скрипка посивів та постарів

Та, схоже, вік бере своє. Досягнувши пенсійної межі, артист став дуже зрідка з’являтися на публіці. На концерті збирається зустрітися лише 15 січня 2025 року з програмою “Різдвяний концерт Щедрик”.

Днями Олег Юрійович виклав у мережу невеличке відео зі зніманнями, але не власного кліпу. Артиста запросили зіграти роль благородного чоловіка з собачкою. Шанувальники ахнули: як постарішав їхній кумир!

Сергій Бабкін

Цьому 45-річному артисту ще дуже далеко до пенсії, але побіліле волосся та сива борідка теж перетворили артиста на глибокого старця. Навіть дивно – чому він так посивів. Родина мешкає за кордоном у повній безпеці.

Сергій Бабкін посивів та постарів

Прокидатися вночі під завивання сирен повітряної тривоги та бігти в укриття не потрібно. Здригатися від звуків вибухів ракет та шахедів теж не доводиться. З усім тим, “недоношенный ребёнок войны” має не дуже привабливий вигляд.

Як харків’янин, Сергій раніше виконував пісню “Я солдат” російською мовою, але 2 роки тому переклав відразу на дві – українську та англійську. Отже, кожен зможе обрати собі текст до снаги. Але Бабкіну з волоссям треба щось робити – воно його дуже старить.

Rate article