“Він клявся до останнього”: екс-дружина Павліка розповіла, як він обвів її навколо пальця

blank Новини

Колишня дружина відомого артиста Віктора Павліка розкрила таємниці їхнього життя. Виявляється, співак не такий безгрішний, яким хоче здаватися.

Екс-дружина Віктора Павліка розкрила брехню колишнього

Колишня дружина українського співака Віктора Павліка, танцівниця Лора Созаєва, розповіла про те, як їй доводилося пробачати його зради, зокрема задля збереження сім’ї та заради їхнього спільного сина. Відвертими подробицями вона поділилася в інтерв’ю для порталу Oboz.ua.

Лора Созаєва була третьою дружиною Віктора Павліка. Їхній шлюб тривав 25 років. У них народився син Павло, який, на жаль, помер після боротьби з онкологічним захворюванням. Хворобу сина, подружжя переживало по різному, поки жінка шукала розради, Віктор топив горе в барі. За словами артиста, саме нове кохання допомогло йому знову відчути барви життя.

Лариса Созаєва розповіла про зради екс-чоловіка
Лариса Созаєва розповіла про зради екс-чоловіка

Проте, схоже, що тоді чоловік не збирався покидати дружину заради нового захоплення. Павлік після кожного інциденту запевняв Ларису у своїй любові та клявся, що це не повториться. На запитання, чому вона залишалася в стосунках, знаючи про зради чоловіка, Лора пояснила, що вважала розлучення гріхом, на який не могла наважитися. Крім того, вона не боялася негативно вплинути на важку хворобу сина.

“Потрібно знати Віктора. Він клявся до останнього, що я єдина, кого він любить, і що більше ніколи не вчинить так”, – зазначила жінка.

Екс-дружина Віктора Павліка розкрила брехню колишнього
Екс-дружина Віктора Павліка розкрила брехню колишнього

Зараз Созаєва перебуває у стосунках із чоловіком, на ім’я Костянтин. Про свого нового обранця вона вперше розповіла у 2024 році. За її словами, після смерті сина вона планувала стати монахинею, але життя змінилося після знайомства через сайт знайомств. Нині Лора Созаєва віднайшла новий сенс життя і щаслива у стосунках з Костянтином. Хоча минуле все ще залишає слід у її житті, вона продовжує рухатися вперед, зберігаючи вірність своїм цінностям та шукаючи нове щастя.

Rate article