“Я мав честь”: Олег Винник отримав шанс повернутися додому, але є одна умова – що чекає на зірку?

blank Новини

Популярний український виконавець Олег Винник поставив свою кар’єру на паузу ще 3 роки тому, і не так давно вирішив повернутися. Але все не так просто, і для цього необхідна умова.

Михайло Ясинський розповів, як Олегу Виннику відновити репутацію

Коли стало відомо, що Олег Винник втік до Німеччини і проживає в Берліні, зірки неодноразово обговорювали, чи буде в нього можливість взагалі повернутися на вітчизняну сцену. Якщо спочатку знамениті колеги артиста намагалися уникати будь-якого засудження і навіть підтримували його через новину про проблеми зі здоров’ям, то пізніше створилася величезна хвиля критики, яка накрила виконавця з головою.

І хоча неодноразово в медіа звучала думка, що в Олега вже не вийде повернутися на той рівень популярності, яка в нього була, він все ж таки вирішив ризикнути. Не так давно співак повідомив, що випускає нову композицію, а його фанати отримали можливість відвідати концерт зірки за кордоном. На територію України Винник поки що не поспішає.

Михайло Ясинський розповів, як Олегу Виннику відновити репутацію

Чим зараз займається Олег Винник у Німеччині
Михайло Ясинський розповів, як Олегу Виннику відновити репутацію

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський у зв’язку з останніми новинами висловився на рахунок можливої реабілітації артиста з його репутаційними проблемами.

Зокрема, чоловік назвав умову, за якої співаку вдасться повернути все те, що він втратив через свою втечу. Але задача, яку поставив перед Олегом Михайло Ясинський здається зовсім не простою і технічно неможливо для реалізації.

“Я мав честь працювати з людиною, яка мала шалений успіх, талановитою, трудоголіком, видатним артистом, у якого були певні проблеми і моя агенція їх вирішила. Ось про це я можу легко говорити”

За словами продюсера, щоб повернутися на минулі позиції Олегу можна було-б в Бундестазі вплинути на хід переговорів та перетягнути їх на сторону України, отримавши деякі привілеї для країни.

Звичайно, усе це фантазія, через яку Михайло Ясинський дав чітко зрозуміти, що від Олега потребується справжній подвиг для того, аби публіка забула про його вчинок.

Rate article