Пара відпочивала у Празі. Як голлівудські зірки: Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою

blank Новини

Сукня дружини відомого шоумена Григорія Решетніка тягнулася по всій червоній доріжці. Христина Решетнік була у підборах і ледь не заплуталася в своєму вбранні. Але гарно встояла на ногах.

Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою

Відомий і незмінний телеведучий романтичного реаліті шоу-побачень “Холостяк” Григорій Решетнік разом із своєю дружиною Христиною Решетнік разом пройшлися червоною доріжкою. Вони виглядали, ніби справжні голлівудські зірки. Про це “говорила”, як сама атмосфера, місце, так і їхні образи. Насамперед, Христина Решетнік обрала довгу золотисту вечірню сукню, довжина якої сягала самої підлоги. Сукня у прямому сенсі слова лежала і тягнулася доріжкою, коли Христина йшла. При цьому, вона була у підборах. І здавалося б, що ще трішки ноги можуть заплутатися в цій сукні, і є вірогідність просто впасти. Утім, Христина Решетнік встояла на ногах і успішно повстала перед камерами.

Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою
Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою

Відео того, як Григорій Решетнік і Христина Решетнік пройшлися червоною доріжкою з’явилося на їх офіційних сторінках у соцмережі Instagram. Крім того, що сукня дружини шоумена була довгою, вона ще й була дуже сильно блискучою — всипана стразами. До того ж, на ній зробили величезний виріз на нозі з правого боку. Зачіску під цей образ Христина обрала досить просту, але мега вдалу — зірка зібрала волосся у низький “хвіст”. Загалом весь свій вечірній образ вона довершила різноманітними прикрасами: сережками, браслетами і дорогоцінними каблучками на руках. А під сукню підібрала невеличку сумочку бежевого кольору.

Сам же Григорій Решетнік виглядав, як справжній джентльмен. У його образі не було нічого дивовижного, він просто був гарно вбраний: чорний піджак і штани, біло сорочка і симпатичний “метелик” поверх сорочки. Найбільше, що “кидається” в очі в його образі, це величезний шикарний годинник на його руці. Перебуваючи на червоній доріжці він узяв дружину за руку, обережно та ніжно її поцілував. А в його руках був величезний букет квітів, ніжних світло біло-рожевих троянд. Свій допис у мережі подружжя підписало наступними словами: “Mother & Father”, що в перекладі означає: “Мати & Батько”.

Rate article