“До Вітні їй далеко”: зрадниця Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Г’юстон

Новини

Колишня українська співачка, а нині відома зрадниця Ані Лорак, яка вже багато років проживає в Росії і відкрито підтримує режим Путіна, зазнала критики після свого виступу на фестивалі в Баку. Шанувальники в мережі висміяли її через погане виконання пісні.

Під час виступу Лорак спробувала виконати культову пісню Вітні Г’юстон «I Will Always Love You». Акомпанував їй на клавішах відомий канадський музикант Девід Фостер. Відео свого виступу Лорак опублікувала на сторінці в Instagram, на якому постала в чорній довгій сукні. Однак замість захоплення її виконання викликало хвилю критики через неякісний вокал.

«Для будь-якого артиста доторкнутися до творчості великої, коханої Вітні Г’юстон — велика честь і радість, але, коли тобі акомпанує сам Девід Фостер, легендарний продюсер і 16-разовий володар премії Grammy — це щось неймовірне» — написала Лорак під відео.

Однак підписники не звернули уваги на її зовнішній вигляд. Їх більше турбував її вокал, і в коментарях багато хто зазначив, що Ані Лорак «дуже далеко» до рівня таких зірок, як Вітні Г’юстон. Користувачі мережі підкреслили, що її виконання не може зрівнятися з оригіналом, і це викликало хвилю критики в її бік:

  • Ніколи Лорак не заспіває цю пісню краще за Х’юстон! Вокал не дотягує куйок не дотягує до божественного голосу Вітні!
  • немає тієї сили та мощі голосу Вітні Х’юстон, пародія
  • Ні‍♀️‍♀️ До Хьюстон як до місяця і назад!‍♀️ Не змогла навіть дослухати….‍♀️
  • Не витягує абсолютно, здається, що зараз лопне від напруги)
Rate article