Знаменитий брат мера: Володимир Кличко не говорить про матір своєї доньки і рідко дзвонить Віталію

blank Новини

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі.

Володимир Кличко розповів про брата, але відмовився говорити про колишню

Чемпіон світу з боксу, для багатьох він уособлює мужність, твердість і витримку. І, як справжній боєць, Володимир звик тримати удари долі всередині, залишаючи свої переживання за щільно зачиненими дверима.

Легка розмова про радість, важка – про біль

В інтерв’ю Володимир Кличко завжди говорить про успіхи, перемоги, спогади з дитинства та про брата Віталія, з яким його пов’язує нерозривний зв’язок. Але коли питання торкаються болісних моментів, він стає значно стриманішим. Одним зі складних етапів його життя стали стосунки з американською актрисою Гайден Панеттьєрі. Їхній роман був яскравим та стрімким, але закінчився раптово. І хоча колишні закохані мають спільну доньку Каю-Євдокію, Володимир обирає триматися осторонь від її матері.

Володимир і Гайден Панеттьєрі познайомилися на початку 2010-х років. Їхні стосунки, попри різницю у віці та культурі, розвивалися швидко. У 2014 році у них народилася донька Кая-Євдокія, і здавалося, що це лише зміцнить їхній союз.

blank
Володимир Кличко не хоче говорити про матір своєї доньки. Скриншот фото з Мережі

Але життя склалося інакше. Після розставання Володимир зосередився на вихованні доньки, але про стосунки з Гайден намагається не згадувати.

Братська любов

Володимир та Віталій Кличко – це два боксерські велети, які стали символами української сили та єдності. “Я знайомий з ним усі мої 48 років, бо Віталій старший брат. Він завжди був біля мене, як скеля”, – каже Володимир у своїх інтерв’ю.

blank
Володимир та Віталій Кличко. Скриншот фото з Мережі

Він розповідає, що може подзвонити братові будь-якої миті, знаючи, що той знайде для нього час. Однак, розуміння і повага до братових обов’язків, як мера Києва, робить Володимира стриманим. Він чудово усвідомлює, наскільки Віталій зайнятий важливими справами для країни, і тому намагається не турбувати його зайвий раз, залишаючи такі розмови для дійсно важливих нагод. Віталій знає про це.

Rate article