Аристократичного титулу немає, але дуже хочеться: Фреймут омолодилась і навчає світських манер

Новини

Ольга Фреймут нині вирішила приміряти нову роль — і не абияку, а аристократки. Здається, що навіть англійські лорди нервово п’ють чай з печивом, коли чують про її новий “Клуб манер” у їхній столиці.

Ольга Фреймут розповіла, якою діяльністю займається в Лондоні

За тисячі кілометрів від рідної України Фреймут навчає земляків, як тримати ложку та підбирати правильний тон шовку для серветок.

Графиня власного виробництва

“Сама собі графиня” — так вона назвала одну зі своїх лекцій. Важко не помітити, що Фреймут доклала чимало зусиль, щоб зберегти вигляд, як у часи, коли Сергій Притула ще захоплювався її витонченою чарівністю. Коли вона з’являється на своїх уроках або прогулюється тихими вулицями Лондона, то у її зовнішності не можна помітити жодної зморшки чи натяку на складнощі. В 42 роки вона виглядає свіжо, мов тільки вийшла з салону краси, і її образ вільно переконструйованої леді 18 століття викликає захоплення у шанувальників. Навіть якщо ці шанувальники в основному теж знаходяться далеко від батьківщини, у затишних європейських кафе.

Невгамовний дух аристократизму

Поруч із нею у Лондоні проживають чоловік призовного віку, діти та сестра, які, здається, прекрасно адаптувалися до життя без українських тривог і труднощів. Її родина виглядає так, ніби у Європі, все вирішується за допомогою доброго чаю і вишуканих манер.

Теперішні лекції Фреймут про етикет на думку багатьох мають дещо гротескний вигляд на тлі того, що відбувається на її батьківщині. Але кому ж до цього діло, коли можна повчати інших, як елегантно подавати десертний ніж? Її програма, схоже, має популярність серед українців, які теж знайшли свій притулок у Європі. Ольга ж не приховує своєї радості від компліментів щодо зовнішнього вигляду. Мабуть, саме вони дають їй відчуття, що вона все робить правильно. І справді, важко сперечатися з тим, що жінка, яка виглядає на два десятки років молодшою, знає, як піклуватися про себе. Хоча, можливо, в цьому і вся іронія: у суворі для країни часи, головним досягненням Фреймут стає її зовнішність та здатність оточити себе атмосферою старого англійського аристократизму.

Ольга Фреймут розповіла, якою діяльністю займається в Лондоні. Скриншот фото з Мережі
Rate article