Не з простої сім’ї, а з багатої: Катя Осадча розповіла, ким працюють її батьки і чому вона працює з 14 років

Новини

Катерина Осадча розповіла, ким працюють її батьки

Українська телеведуча Катерина Осадча у своєму Інстаграм-блозі часто показує свою сім’ю: чоловіка Юрія Горбунова та трьох синів. А ось батьки телезірки – люди не публічні. Фото з мамою, чи татом – справжня рідкість в блозі Осадчої. Втім, дещо про них все таки відомо.

Катя Осадча народилася і виросла у Києві у досить заможній сім’ї. Мама Осадчої Анна за освітою бібліотекар. Та за освітою жінка ніколи не працювала. Анна Осадча завжди була домогосподаркою і берегинею сімейного вогнища.

Як виглядають батьки Каті Осадчої
Як виглядають батьки Каті Осадчої

Батько Каті Осадчої Олександр Володимирович вже багато років займає престижну посаду. Він являється генеральним директором ДП ВО “Київприлад”. У Анни і Олександра Осадчих двох дітей: всім відома телеведуча Катерина Осадча і син Володимир Осадчий, який багато років жив в США, а зараз знову живе в Україні.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
Як виглядають батьки Каті Осадчої

Варто відзначити, що батьки Осадчої завжди намагалися їй дати найкраще. Крім занять у школі Катерина займалася музикою і танцями. А коли батьки помітили, що у їхньої доньки є хист до моделінгу, то віддали її у модельну школу. Так, вже у віці 14 років Катя Осадча працювала моделлю в різних країнах Європи та Азії. Першою її серйозною роботою був контракт у Токіо, де 14-річна школярка 3 місяці була одна. Осадча зізнається, що той час був для неї досить складним.

Катя Осадча вперше розповіла про свою модельну кар'єру до зустрічі з Горбуновим
Катя Осадча в період роботи моделлю

Та пізніше вона знімалася у Німеччині, Англії, Франції і була досить успішною моделлю. Школу Катя закінчила екстерном, адже мала напружений графік зйомок у Парижі.

Модельна кар’єра Осадчої закінчилася, коли їй було 18 років. Тоді дівчина вийшла заміж за старшого на 15 років політика Олега Поліщука і завагітніла первістком. Врешті, перший шлюб Осадчої невдався, а Катерина направила всі свої сили у розвиток телекар’єри.

Rate article