Наталія Сумська показала дочку, яку народила не від Хостікоєва: від тата взяла вроду і характер, а від мами?

blank Новини

Наталія Сумська народила двох дітей від різних чоловіків. Її старша дочка Дарина вже доросла жінка. І вродою і характером вона вдалася не в матір.

Наталія Сумська показала, як виглядає її доросла дочка

Наталії Сумській не звикати до публічного життя, адже виросла вона у родині акторів, своє життя провела в театрі, і збирається повністю присвятити його йому.

Зірка виростила двох прекрасних дітей, які також вирішили зв’язати своє життя з творчістю. І якщо син артистки від Анатолія Хостікоєва В’ячеслав успішно грає, то старша дочка Дарина все ж таки не змогла дістатися кар’єрних висот.

Наталія Сумська показала, як виглядає її доросла дочка

Як виглядає і чим займається доросла дочка Наталії Сумської
Наталія Сумська показала, як виглядає її доросла дочка

Наталія В’ячеславівна рідко говорить про свою спадкоємицю. Дівчина народилася у шлюбі акторки з кінооператором Ігорем Мамаєм. Чоловік дуже любив свою обраницю, але так склалося, що не зміг зберегти шлюб і допустив помилки, які часто руйнують молоді сім’ї.

Цей факт він сам визнав і зізнався, що все ж таки Наталія Сумська була його найбільшим коханням. Плодом цього кохання стала прекрасна дівчина Дарина, яка зовнішністю та характером пішла в батька. Якщо наштовхнутися на неї посеред вулиці, навряд можна помітити її рідство з Сумськими.

Окрім того, Наталія зізнавалася, що характер в неї такий самий меланхолікчний, як і в тата. Дівчина не амбіційна, спокійна, терпляча і часто чекає у моря погоди.

Після того, як вона втратила чоловіка, дівчина переїхала до матері разом зі своєю дочкою. Наталія Сумська взяла на себе відповідальність та приглядає за дівчатами, але не ховає свого з турбування через майбутнє дівчини. Наталія Сумська хоче, аби дочка могла про себе подбати самостійно.

Про ставлення красуні до своєї тітки Ольги та двоюрідних сестер нічого невідомо, вона ніколи не дає коментарів. А як розповідала Ольга, зараз в родині конфлікт: Наталія Сумська навіть не вітається зі своєю сестрою. Вона в свою чергу дуже ображена на племінника після його інтерв’ю про Тоню (старша дочка Ольги). Анатолій Хостікоєв в свою чергу також не розповідає про те, що відбувається вдома, і дає коментарі лише на рахунок життя театру та трупи.

Rate article