“Усе це в минулому”: відьма відповіла, чи зможе втікач Винник повернутися на велику сцену

Новини

Тиха розповіла, чи відновить свою репутацію Олег.
Спадкова відьма Марія Тиха відповіла, чи зможе відомий співак Олег Винник, який втік з України, повернутися на велику сцену та відновити минулу славу. Вона пояснила, у якому стані зараз перебуває артист.

Виконавець у перші дні повномасштабного вторгнення виїхав з України. Як розповідав його продюсер, він перетнув кордон, ховаючись під ковдрою в авто. Стало відомо, що Олег перебуває в Німеччині. Сам він розповідав, що поїхав туди нібито через лікування хвороби, але не називав, якої саме.

У серпні він несподівано вийшов на зв’язок та навіть випустив нову пісню. Мовчавши два роки про війну та перебуваючи за кордоном, Винник видав, що нібито нікуди не тікав і анонсував світове турне.

Марія каже, що артист справді дуже хоче повернутися в Україну та відновити свою репутацію тут. Проте, за її словами, у нього майже немає шансів на це. Він втратив минулу славу і вже навряд чи її поверне. Ба більше, відьма додала, що наразі співак перебуває у дуже пригніченому стані.

“Він хапається за своє. У нього тут була слава, піар, аудиторія. Через те, що ві все втратив, у нього депресія.Зараз він хоче це повернути. Але я не бачу, що йому це вдасться. Усе це в минулому”, – сказала Тиха.

YouTube video player

Зазначимо, що тарологія та віщування – це не науки. Інформація може справджуватися, а може залишатися здогадками, тому її краще сприймати, як розважальну.

Rate article