“Путін погано одягався і був непривабливим”, дружина через нього плакала. ЗМІ згадали деталі із біографії президента-агресора

Новини

Увага всього світу прикута до України з 24 лютого, коли на українські території вторглася російська армія. Аналітики намагаються дослідити життєпис президента Росії Володимира Путіна, щоб зрозуміти, як з ним боротися. Очільник Кремля ненавидить говорити про своє особисте життя, втім дещо з біографії виплило завдяки інтерв’ю з членами його сім’ї.

Британське видання Express опублікувало кілька маловідомих фактів з життя російського диктатора. Його дружина Людмила розповіла, що у 80-х Путін був зовсім непримітним і бідно одягненим. А за часів сімейного союзу обраниця Путіна часто плакала, оскільки їй доводилося виховувати двох доньок майже самостійно.

Путін у 1983 році одружився із стюардесою Людмилою, а у 2014 – розлучився з матір’ю своїх двох дітей. У 2000-му році Володимир Володимирович став виконуючим обов’язків президента РФ після Бориса Єльцина. З того часу він майже не приділяв час родині і займався виключно політикою. За словами Людмили Путіної, “доньки бачили тата частіше по телевізору”.

“Коли я народжувала Машу (старшу дитину), чоловік мене залишив, тому що був у відрядженні. Повернувшись, Путін назвав доньку Марією, хоча я хотіла Наталю. Я розплакалася”, – поділилася Людмила Путіна.

Людмила розлучилася з Путіним

Молодша Катерина, розповідала, що вона впала в істерику, коли дізналася, що Путін став президентом у 2000-му. “Коли мама сказала мені це, я подумала, що вона жартує і розплакалася”, – згадала Тихонова, коли їй було 14 років.

Путін є батьком двох доньок

Спадкоємиці російського диктатора навчалися в елітній німецькій школі, а після закінчення вступили в Санкт-Петербурзький університет. Катерина вивчала сходознавство, а Марія біологію.

Катерина Тихонова виступає на прес-конференції

Після 2014 року особисте життя Путіна було майже державною таємницею. У ЗМІ почали ширитися чутки про роман президента РФ з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Журналіст напряму поставив питання Путіну про роман з російською спортсменкою, а той відрізав: “Я завжди не любив людей з еротичними фантазіями, які встромляють носа в життя іншої людини”.

Путін дарує квіти Кабаєвій

Rate article