Галкін показав свою пророчу пародію 1999 року: розсмішений Путін потрапив на відео

Новини

Російськи комік Максим Галкін, який виступав проти війни з Україною, згадав свій виступ у 1999 році, де він передбачив, що невдовсі у Росії настануть скрутні часи. Пародист сказав, що Путін «розправиться» з Америкою, яка погрожує ядерними боєголовками і в найближчий час в РФ не буде веселощів.

Галкін виступав на сторіччі журналу «Огонек» у 1999 році (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця).Монолог президента РФ Бориса Єльцина комік написав сам, деякі моменти залишаються актуальними досі, особливо фінал.

«Що стосується внутріньої політики, то я скажу ще раз: Якщо Клінтон (президент США) буде трясти своїми ядерними боєголовками, то Путін спіймає його в туалеті і змиє в унітаз. І наостанок хочу сказати, веселіться, тому що найближчим часом приводу для веселощів не буде», – спародіював Єльцина Максим Галкін.

Галкін жартував над політиками у 1999 році

Після слів Галкіна Путін і весь зал залився сміхом. Шанувальники коміка погодилися, що він «дивився у воду» і його слова стали пророчими.

Шанувальники погодилися, що слова Максима Галкіна пророчі

Нагадаємо, що Галкін раніше висловлювався проти війни, і сказав, що не хоче, щоб гинули люди. Артист закликав росіян «промити мізки». Зірка телебачення звернувся до матерів Росії, щоб вони не відправляли молодих хлопців на війну.

Rate article