«Легко писати, коли сидиш у бункері!» Українці відреагували на роздуми Ляшка про необхідність вступу в НАТО

Новини

Українці розкритикували депутата Верховної Ради минулого скликання, лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка, який у мережі розмірковував над необхідністю вступу України до НАТО. Громадяни країни вважають, що політик сидить в бункері або за кордоном замість того, щоб боронити рідну землю.

Допис Ляшка з’явилися на його сторінці у Facebook у вівторок, 8 березня. Політик зазначив, що членство України в НАТО – єдине, що гарантуватиме ненапад Росії в майбутньому, тому на компроміси країні йти не треба.

Водночас українці у коментарях зазначили, що Ляшкові легко писати про компроміси та про НАТО, оскільки, на їхнє переконання, він навіть не перебуває в Україні. Громадяни порадили йому йти на блокпости.

  • «Звідки Ляшко глаголить? Спокійно спиться? А ти в Україну повернися, патріоте!»
  • «Добре сидіти за кордоном і давати поради. Де ж ви, патріоти хр*нові?»
  • «Легко писати жодних компромісів, коли вас не бомбять, коли ви не сидите в сховищах постійно. Писати, щоб не впали ваші рейтинги. Щодо НАТО – це нині тільки лозунг без реальних перспектив».
  • «Пане Ляшко, а де ж ви? Тільки в літерах і смайликах? Шуруйте на блокпости та передову! Та ні, ви ж не підете, тільки ‘букавки’ та репост вмієте робити! Сцикло, засіло, зате слв, як понос несете».
  • «Легко казати з бункера в Києві, чи зовсім з іншої країни. А коли ти тринадцяту добу під бомбами та градами, коли Чернігів рве на шматки, а допомоги нема, коли ти не розумієш чому саме твоє місто крайнє, де нема їжі, ліків, зв’язку, світла і тільки бомбардування та обстріли, то починаєш розуміти, що компроміс теж путь до виришення»
  • «Якби ви, політичні діячі, не крали гроші з нашої країни, а дбали про нашу безпеку та нашу армію, то ніколи такого б не було!».

Скриншот коментарів допису Олега Ляшка у Facebook

Скриншот коментарів допису Олега Ляшка у Facebook

Скриншот коментарів допису Олега Ляшка у Facebook

Скриншот коментарів допису Олега Ляшка у Facebook

Rate article