Єфросиніна — про мовчання росіян через війну в Україні: нехай помирають рабами і йдуть у ср*ку!

Новини

Українська телеведуча та почесний посол ООН Маша Єфросініна не може усвідомити, що відбувається з мізками росіян, які мовчать або підтримують дії свого президента Володимира Путіна. Громадська діячка не розуміє як в епоху соцмереж, можна сліпо вірити в те, що розпилюють по телевізору російські пропагандисти.

Телезірка очікувала від громадян Росії осуду дій влади, яка розв’язала війну з Україною. Про це Єфросиніна сказала в ефірі 24 каналу (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця).

«Від сьогодні я умиваю руки. Нехай залишаються та мруть рабами росіяни, які мовчать»,– сказала Єфросиніна.

Зірка телебачення, яка має майже 2 мільйони підписників в Instagram, пояснила, що спробувала вплинути на громадян Росії і донести до них правду. Вона виступала зі зверненнями до російських матерів, публічних осіб і молоді. На мітинги проти влади у Москві та інших містах виходили всього кількасот громадян.

Єфросиніна згадала протести в Україні на Майдані у 2013-14 роках, коли побили 30 студентів і люди з усієї країни з’їхалися в Київ. Вони ціною власних життів зуміли скинути чинну владу, яка не влаштовувала громадян. Українці не жахалися поламаних ребер і загибелі, а росіяни бояться просидіти 15 діб в слідчому ізоляторі і спокійно споглядають, як знищують український народ.

Телеведуча також зазначила, що домовленості між російською і українською делегацією постійно порушують окупанти. «Обіцяні зелені коридори жодного разу не надали, а лише обстрілювали мирне населення. Нас цікавить не мир, а перемога. Росіяська влада повинна піти на поступки і вивести свої війська. Пішли вони в ср*аку!» – емоційно висказалась Єфросиніна.

 

За ЦИМ посиланням, ви можете допомогти українській армії. Все буде Україна!

Rate article