П’ять світових торгових гігантів продовжують працювати у Росії: список

Новини

Незважаючи на війну з Україною, яку розгорнула Росія, на території країни-агресора продовжують працювати світові торгові гіганти. До списку увійшли 5 компаній з найбільшим оборотом у світі, серед них: Nestlé, P&G, Unilever, Coca-Cola та Danone.

«Своїми податками в РФ вони продовжують підтримувати її військову агресію на території України», – йдеться у повідомленні Transparency International Ukraine у Facebook. Пост був опублікований у п’ятницю, 4 березня.

У компанії також розповіли, як треба діяти українцям у подібній ситуації. «Заходьте на їхні офіційні сторінки та пишіть у коментарях до їхніх постів, що вони фінансують війну. Поки хтось у РФ розвиває бізнес, в Україні від рук агресора гинуть люди! Негайно припиніть співпрацю з терористами!», – йдеться у заяві.

Нагадаємо, раніше свій бізнес у РФ вирішила припинити ціла низка відомих компаній. Серед них, наприклад, Apple (не працює взагалі на території країни), Ford (припинила діяльність та пожертвувала Україні $100 тис) та багато інших.

До речі, 4 березня французька компанія Louis Vuitton — Moët Hennessy (LVMH) оголосила, що закриває свої 124 магазини в Росії «з огляду на нинішні обставини в регіоні». Про це повідомляє AFP.

За ЦИМ посиланням, ви можете допомогти українській армії. Все буде Україна! 🇺🇦

Rate article