Ворог деморалізований, десятки росіян – у полоні! З’явилися нові дані про ситуацію в Харкові

Новини

Харків повністю перебуває під контролем України. Станом на день 27 лютого триває зачистка міста від ворога, російські військові повністю деморалізовані, десятки з них потрапили в полон.

Актуальну інформацію на офіційному Telegram-каналі поширив голова Харківської облдержадміністрації Олег Синєгубов. Як зазначив він, в обласному центрі деякі російські окупанти просто покидали свою техніку, аби втекти.

Крім того, ворожі солдати здаються українським військовим і правоохоронцям цілими групами по 5-10 осіб.

Український прапор

«Російські бійці, взяті в полон, розповідають про повне виснаження й деморалізацію, вони не мають зв’язку з центральним командуванням, не розуміють і не знають подальших своїх дій«.

Від початку нападу на Україну вони не отримують їжу та воду, у техніки немає запасів пального«, – написав Синьогуб.

За його даними, багато російських бійців намагаються сховатися між цивільним населенням, просять у людей одяг та їжу.

«Жителі Харківщини, будьте обережні, не відчиняйте двері незнайомцям, не допомагайте російському агресору», – закликав голова ОДА.

Військові з РФ, які здалися ЗСУ

Повідомлення чиновника

Щодо ситуації в області, то Чугуєв – повністю контрольований українськими військами. У цьому населеному пункті наші прапори на всіх адміністративних приміщеннях.

«Наступ російського агресора триває в Липецькому напрямку, Вовчанському та Білгородському. Фіксуємо окремі колони російської техніки. Збройні сили України на своїх позиціях ведуть активну боротьбу», – підсумував Синегубов.

Харків під контролем України

Ситуація у Харкові

Пост чиновника

За ЦИМ посиланням, ви можете допомогти українській армії. Все буде Україна! 🇺🇦

Rate article