Український співак Андрій Кравченко емоційно звернувся до втікача Олега Винника через шанувальниць

blank Новини

Андрій Кравченко відповів на закиди про те, що він копіює колегу.

Кравченко наголосив, що його вже дратують порівняння з Олегом Винником / колаж УНІАН
Кравченко наголосив, що його вже дратують порівняння з Олегом Винником / колаж УНІАН

Український співак Андрій Кравченко відповів на коментарі, що він копіює втікача Олега Винника та нібито намагається переманити усіх його шанувальниць до себе. Артист також публічно звернувся до колеги.

За словами виконавця, його вже починає дратувати, що його постійно порівнюють з Винником та приписують схожість з ним. Кравченко запевняє, що він не намагався стати “копією” втікача і нічого для цього не робив.

На його думку, українці вважають так, адже Олег перебуває за кордоном, і вони шукають артистів, в яких творчість подібна за стилем.

“Уже воно дратує. Бо я собі нічого не підроблював. Не робив ніяку пластику. Це буде до тих пір, поки люди не зрозуміють, що я не Олег Винник. От і все. Спеціально я нічого не робив. Ці порівняння, можливо, просто тому, що його просто немає у країні. Але я не можу його судити. Ми з ним не знайомі. Ми бачилися, на концертах я був двічі, тому що мені справді подобалася його творчість, так само як і творчість інших артистів”, – зазначив Андрій.

Андрій Кравченко / Скріншот Instagram
Андрій Кравченко / Скріншот Instagram

Також співак наголосив, що він не намагається забрати усіх фанатів в Олега. Він додав, що готовий до повернення Винника в Україну та навіть закликав його це зробити. Андрій зізнався, що якоюсь мірою навіть переймається за колегу, тому не буде ворогувати з ним.

“Багато фанатів Олега Винника на мене досі зляться, що я забираю якусь нішу. Те, що фанати переходять на мій бік. Я взагалі кажу: “Повертайся, Олеже! Нас вистачить на всіх”. У мене немає мети захопити повністю аудиторію Олега Винника. Це зараз робить не тільки Андрій Кравченко, це роблять і інші артисти, тому що шанувальники не знають, куди їм іти, тому що вони залишилися без свого поводиря. Я, чесно, навіть переживаю за Олега по цей час. Ну чому його немає? Ось чесно, по-людськи. Не з погляду якогось шоубізнесу. Нас вистачить на всіх”, – зазначив Кравченко.

Rate article