“Пропагандистка Кремля жерла і пила в Києві, коли тисячі людей хоронили легендарного Да Вінчі. Жерла і пила у Вінниці. Тепер приїхала жерти й пити в Одесу”, – Зоя Казанжи

Новини

“Поки ви тут обговорюєте “Оскар” “хорошому росіянцю”, у мене аж руки трясуться від іншого. Проросійська пропагандистка Євгенія Альбац таки доїхала в Одесу”, – пише українська журналістка Зоя Казанжи на своїй сторінці у соцмережі “Фейсбук”, передають Патріоти України, та продовжує:

“Є інформація, що ця геббельсівна-лайт заїхала в Україну з російським паспортом. Не по ізраїльському. А це значить, що хтось із влади дав команду на дозвіл-візу-в’їзд.

Спочатку вона приїхала в Хмельницький. І от що ця особа спромоглась написати: “Очень чисто. Утром кофе в том же гранёном стакане с подстаканником. В Хмельницкий поезд пришёл минута в минуту”. Бариня прибули, чисто тут у нас, не підвели холопи.

Я спеціально передивилась кілька її інтерв’ю вже після 24 лютого. Цитую вибірково: “У західних військових експертів немає такого уявлення, що зараз російську армію розгромлять. Не має зараз таких даних, що розгромлять. І до кінця року не розгромлять. На жаль… чи на щастя…. Я все-таки залишаюсь лояльною до свого прапора. Я не можу їм бажати.. ой”.

Далі: “Хлопчики погано екіпіровані, у них немає бронежилетів”.

Мені огидно її цитувати. Ну як???? Як, скажіть, можна отаке пускати в країну на 10-му році війни?! Вони все робили, щоб ця війна відбулась. А зараз плачуть по “мальчикам”, які вбивають наших дітей. Співчувають окупантам і розповідають в прямих ефірах, що все “так несправедливо”.

Ця Альбац ще кілька років тому підраховувала у своїх ефірах, скільки загине українців, якщо раптом надумають “прокладати коридор до Криму”.

Я вже мовчу про її дружби-контакти з Прилєпіним і Сімоньян, безсоромне позування на фото з ними, публічні поцілунки з пропагандистськими тварюками. Фу…

Альбац підтримувала цей режим, дружила з найчорнішими його пропагандистами, а зараз постить фоточки з нашими загиблими, з розбомленими містами й свічками. Лицемірка туйова.

Альбац жерла і пила в Києві, коли тисячі людей хоронили легендарного Да Вінчі.

Жерла і пила у Вінниці.

Rate article