Катя Осадча закликає українців не приймати зимовий час і вразила аргументом: “Для тих, хто не вникав”

Uncategorized

Чому Катя Осадча закликає українців не приймати зимовий час? Телеведуча зробила велике звернення до своєї аудиторії, в якому розповіла, чому не варто підтримувати дану ініціативу.

Катерина Осадча розповіла, чому не підтримує перехід на зимовий час

Як відомо, після 24 лютого Катерина Осадча повністю покинула формат світського життя та сконцентрувала свої сили на журналістській діяльності іншого роду. Знаменитість почала займатися пошуком зниклих безвісти і пізніше зізналася, що взагалі не збирається більше працювати з шоу-бізнесом.

Катерина давно не знала як покинути дану сферу і щиро визнала, що відчуває свій зріст у зв’язку з цим рішенням.

Катерина Осадча розповіла, чому не підтримує перехід на зимовий час

Катерина Осадча розповіла, чому не підтримує перехід на зимовий час

Окрім того, Катерина серйозно цікавиться і іншими змінами в країні, трансформаціями та можливістю вплинути на них. Зокрема, днями вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своєї публіки, в якому розповіла про новий закон та його негативну сторону, яку необхідно розглянути.

За словами ведучої, у такого кроку є багато мінусів, і про це мало хто говорить, тому в своїй публікації їх навела та закликала всіх підписати петицію.

“Ви знаєте про те, що Верховна Рада прийняла закон про те, що ми з вами вже з 2025-го не будемо переводити годинники і залишимося назавжди на зимовому часі? Для тих, хто не вникав. Вже цими вихідними ми перейдемо на годину назад і так і залишимося. Буде раніше темнішати. Влітку ми будемо жити з різницею у 2 години з центральною Європою. Але натомість з болотами буде завжди одна година, адже там вже давно не переводять годинники. Енергоефективність — власне задля чого був вигаданий цей перехід, якщо ми залишатимемося на зимовому, темніти буде раніше, значить палимо більше електроенергії, Але вже не тільки взимку, а цілий рік. ВР звітувала, принаймні не чула їх аргументи такого ходу, але ми з вами живемо в державі, де ми маємо голос”, – написала Катерина у своїй новій публікації в розділі stories.

Rate article