“Єдине чесне рішення”: Олена Кравець не змогла залишитися у “Кварталі 95” після 25 років виступів

Новини

Майже чверть віку Олена Кравець виходила на сцену “Кварталу 95”, розважаючи публіку разом із колегами. А восени 2022 року, повернувшись з-за кордону, приголомшила новиною, що покидає проєкт.

Чому Олена Кравець покинула Квартал 95

Майже 2 роки тому сценічна дружина Володимира Зеленського Олена Кравець покинула “Квартал 95”. Натомість публіка досі загадується над питанням, чому таке трапилося. Що спонукало артистку-гумористку до такого кроку, вона пояснила у програмі “Розмова”.

Чому Олена Кравець покинула Квартал 95

Виявляється, за багато років гри у “Кварталі” Олена відчула: потребує термінової паузи. Коли її зробила, втямила, що повертатися назад немає потреби. Тож вирішила покинути хлопців напризволяще, адже була єдиною представницею жіночої статі у колективі:

“Я внутрішньо перестала бути про розваги. Інша відбулася прошивка”.

Звісно, Кравець мучили докори сумління, адже вона підвела близьких людей, скривдивши їх. Але Олена певна, що вчинила правильно. Бо в іншому разі вона б підвела себе саму. Ніхто з колег по сцені не очікував, що таке станеться.

Чому Олена Кравець покинула Квартал 95

Всі гадали, що зірка взяла паузу, а потім повернеться. Але вона приголомшила колег-артистів, що йде назавжди. Подібне рішення Кравець назвала єдино можливим:

“Це єдине чесне рішення стосовно людей, які зіграли дуже велику роль у моєму житті. Це люди, з якими я дорослішала”.

blank
Чому Олена Кравець покинула Квартал 95

На цей час артистка не замислюється про повернення до гумористичного шоу. З “кварталівцями” вона не розсварилася, а підтримує дружні стосунки. Отже, з першого криворізького складу “Кварталу”, створеного у 1997 році, в команді залишилися лише Олександр Пікалов та Юрій Крапов.

Володимир Зеленський та Денис Манжосов уже не виступають у рамках цього проєкту. Сама Олена приєдналася до гумористичної команди у 1998-му.

Rate article